Future Generations

Tata Steel in IJmuiden wil een goede en duurzame relatie onderhouden met haar omgeving. Om die reden ondersteunt het bedrijf initiatieven die het welzijn van de omgeving positief beïnvloeden. Daarom hebben we het programma Future Generations opgezet, een programma met focus op toekomstige generaties. Hiermee richt Tata Steel zich op duurzame initiatieven die voordeel bieden aan grotere groepen in onze directe omgeving.

Future Generations

Tata Steel zet zich – door middel van zijn Community Partnership Programma - in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. Het Community Partnership Programma van Tata Steel heeft als thema 'Future Generations' waarmee het staalbedrijf ernaar streeft het welzijn van de jongeren in de omgeving positief te beïnvloeden.

Donaties

Tata Steel ontvangt ieder jaar een aanzienlijk aantal verzoeken tot sponsoring en donaties. De aanvragen worden ieder kwartaal besproken met een vertegenwoordiging uit onze omgeving.

Sponsoring

Tata Steel steunt een aantal sportieve en culturele activiteiten in de regio. Ook organiseert het staalbedrijf al meer dan 80 jaar het internationaal beroemde Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee. Verder ondersteunt Tata Steel Telstar, de voetbalclub uit IJmuiden. Met het ondersteunen van organisaties en evenementen laat Tata Steel zien dat het bedrijf verbonden is met de regio. 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2022

Volg ons

Vrijdagavond 9 december starten wij geplande onderhoudswerkzaamheden aan de zwavelzuurfabriek bij Kooks- en gasfabriek 1. De werkzaamheden zullen naar verwachting zo een tien dagen duren. In deze periode kun je gedurende de dag grijze/lichtbruine wolken waarnemen bij deze fabriek. Uiteraard streven wij ernaar deze onderhoudsbeurt zo kort mogelijk te houden. De planning is gemeld bij de ODNZKG.

Voor deze installatie geldt een onderhoudscyclus van eens per twee jaar. Het kan voorkomen dat er in de tussenliggende weken extra onderhoud nodig is als dit uit de inspectie blijkt. Lees meer over het geplande onderhoud bij de Kooks- en Gasfabrieken.