Informatieloket Tata Steel in de Buurt

Sinds november 2019  is het loket ‘Tata Steel in de Buurt’ in de Zwaanstraat 20 in Wijk aan Zee open. Mensen zijn hier welkom met vragen over het bedrijf en kunnen meer informatie krijgen over de productieprocessen en de omgevingsmaatregelen uit de Roadmap Plus.

Bezoekers kunnen in het loket terecht met vragen en klachten. Daarnaast is er informatie over de Roadmap Plus en alle projecten die daaronder vallen. Er is een ideeënbus, men kan informatie krijgen over de duurzaamheidsplannen en er kan via VR-brillen een kijkje worden genomen in de fabrieken. Er is een microscoop waarmee analyses van stofmonsters kunnen worden gedaan en omwonenden kunnen hun ervaring met overlast bespreken met aanwezige experts.  

Openingstijden:  

  • Maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 – 16.00 uur  
  • Er worden ook themadagen georganiseerd met presentaties van experts op het gebied van bijvoorbeeld milieu, duurzaamheid, innovatie en productontwikkeling. De data van deze themadagen zullen via het loket, onze website en social media worden bekendgemaakt.  

  • U kunt ons ook bereiken via omgevingsklachten@tatasteeleurope.com  

 

 

Bezoek adres informatieloket 'Tata Steel in de Buurt': Zwaanstraat 20, Wijk aan Zee

 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2022

Volg ons

Vrijdagavond 9 december starten wij geplande onderhoudswerkzaamheden aan de zwavelzuurfabriek bij Kooks- en gasfabriek 1. De werkzaamheden zullen naar verwachting zo een tien dagen duren. In deze periode kun je gedurende de dag grijze/lichtbruine wolken waarnemen bij deze fabriek. Uiteraard streven wij ernaar deze onderhoudsbeurt zo kort mogelijk te houden. De planning is gemeld bij de ODNZKG.

Voor deze installatie geldt een onderhoudscyclus van eens per twee jaar. Het kan voorkomen dat er in de tussenliggende weken extra onderhoud nodig is als dit uit de inspectie blijkt. Lees meer over het geplande onderhoud bij de Kooks- en Gasfabrieken.