Aanvragen voor gastsprekers

06-10-2022

Tata Steel staat voor de grootste verandering in haar meer dan honderdjarige geschiedenis. Schoon, groen en circulair. Dat is waar wij als staalbedrijf voor staan en aan werken. Wij zijn en voelen ons verbonden met onze directe omgeving en met de samenleving als geheel.

Sinds Tata Steel veelvuldig in het nieuws is met de overstap naar groen staal, komen er meer en meer verzoeken binnen om te spreken tijdens congressen, debatten of events. Daar geven wij graag gehoor aan, want wij willen graag met u en onze omgeving in gesprek over themas’ die leven, bijvoorbeeld over onze toepassingen en klanten, groen staal, milieu, onderwijs en arbeidsmarkt.

Als u een verzoek wilt doen voor een spreker op uw evenement, dan vragen wij u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen. Wij proberen u spoedig een antwoord terug te sturen.

U vindt de uitleg hieronder. Hartelijk dank voor uw belangstelling en wij wensen u alvast een geslaagde bijeenkomst toe.

In onze privacyverklaring staat beschreven hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken.

 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2022

Volg ons

Vrijdagavond 9 december starten wij geplande onderhoudswerkzaamheden aan de zwavelzuurfabriek bij Kooks- en gasfabriek 1. De werkzaamheden zullen naar verwachting zo een tien dagen duren. In deze periode kun je gedurende de dag grijze/lichtbruine wolken waarnemen bij deze fabriek. Uiteraard streven wij ernaar deze onderhoudsbeurt zo kort mogelijk te houden. De planning is gemeld bij de ODNZKG.

Voor deze installatie geldt een onderhoudscyclus van eens per twee jaar. Het kan voorkomen dat er in de tussenliggende weken extra onderhoud nodig is als dit uit de inspectie blijkt. Lees meer over het geplande onderhoud bij de Kooks- en Gasfabrieken.