Aanmelden nieuwsbrief RondomStaal

Inschrijven digitale Nieuwsbrief

Tata Steel is voortdurend in beweging. Wilt u meer weten over de wereld van staal, innovaties, investeringen, wanneer u ons bedrijf kunt bezoeken, het verminderen van de uitstoot  of welke leuke activiteiten wij organiseren in de buurt? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief RondomStaal. Dan bent u altijd op de hoogte van tal van zaken die voor u als omwonenden van Tata Steel in IJmuiden interessant kunnen zijn.

U kunt zich hieronder inschrijven voor de digitale nieuwsbrief RondomStaal.

Natuurlijk is het ook mogelijk om u indien gewenst weer eenvoudig uit te schrijven via de link in de nieuwsbrief. In onze privacyverklaring staat beschreven hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken.

 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2022

Volg ons

Vrijdagavond 9 december starten wij geplande onderhoudswerkzaamheden aan de zwavelzuurfabriek bij Kooks- en gasfabriek 1. De werkzaamheden zullen naar verwachting zo een tien dagen duren. In deze periode kun je gedurende de dag grijze/lichtbruine wolken waarnemen bij deze fabriek. Uiteraard streven wij ernaar deze onderhoudsbeurt zo kort mogelijk te houden. De planning is gemeld bij de ODNZKG.

Voor deze installatie geldt een onderhoudscyclus van eens per twee jaar. Het kan voorkomen dat er in de tussenliggende weken extra onderhoud nodig is als dit uit de inspectie blijkt. Lees meer over het geplande onderhoud bij de Kooks- en Gasfabrieken.