Samen verminderen wij de overlast

Samen verminderen we de overlast voor onze buren. Dat is de naam van de campagne die recentelijk is gelanceerd. Ze zijn niet te missen. De billboards op ons terrein die oproepen bij te dragen aan het verminderen van de overlast.

 “Zeg stop en neem actie als stof, stank en herrie kunt verminderen.” Hiermee verwijzen wij naar acties die wij dagelijks kunnen nemen om de overlast verder te verminderen.

Onze buren ondervinden helaas overlast door onze activiteiten. En als staalbedrijf dat al meer dan 100 jaar verbonden is met de IJmond, willen wij een goede buur zijn. We investeren dan ook volop in maatregelen om de overlast te verminderen met de uitvoering van onze Roadmap. Daarnaast moeten we echter ook aan onze buren denken als we onze dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. met deze campagne vragen wij hier aandacht voor en onderstrepen we het belang dat iedereen kan bijdragen om de overlast voor onze buren verder te verminderen. Wij zijn ervan overtuigd dat er verbeteracties komen waardoor we overlast verder gaan verminderen. Ieder beetje helpt.

 

 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2021

Volg ons