Communicatie

10-06-2020

Wij houden de omgeving graag op de hoogte van de stappen die wij zetten om de overlast structureel te beperken en willen onze buren daar graag bij betrekken. Ons uitgangspunt is dat wij tijdig en proactief communiceren.

De afgelopen maanden hebben wij verschillende communciatiemiddelen ontwikkeld om u beter en sneller te informeren. Deze omgevingswebsite is daar onderdeel van. 

Informatieloket Tata Steel in de Buurt

Sinds november is het loket ‘Tata Steel in de Buurt’ in de Zwaanstraat 20 in Wijk aan Zee open. Mensen zijn hier welkom met vragen over het bedrijf en kunnen meer informatie krijgen over de productieprocessen en de omgevingsmaatregelen uit de Roadmap 2030. Lees meer over het loket

Online Dashboard Roadmap

Op kwartaalbasis kunt u de status van alle maatregelen tot en met 2022 bekijken op het online Dashboard op onze website. Hier vindt u ook een overzicht van het klachtenverloop, de bronnen van overlast en de maatregelen die wij nemen, plus actuele ontwikkelingen. 

Facebook Tata Steel in Nederland

Naast deze omgevingswebsite, kunt u ons ook volgen op de Facebookpagina Tata Steel in Nederland. Hier vindt u de meest actuele informatie over de omgevingsmaatregelen en ander relevant nieuws voor de omgeving.

Huis-aan huisuitgave Wijk aan Zee

Hiermee informeren wij de inwoners van Wijk aan Zee over de voortgang van de maatregelen die wij nemen om overlast te verminderen.

Bewonerspanel

In februari 2020 het bewonerspanel gestart om de ervaren overlast in Wijk aan Zee zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen. Het bewonerspanel bestaat uit inwoners uit Wijk aan Zee die 1 keer per maand digitaal een vragenlijst invullen over hun ervaring. Het bewonerspanel heeft geen deelnemerslimiet en staat open voor meer participanten. Interesse? Lees verder over mogelijke deelname.

RondomStaal

Wij versturen maandelijks de digitale nieuwsbrief RondomStaal. Deze omgevingskrant brengt de omgeving op de hoogte van projecten, investerinen en het omgevingsbeleid van Tata Steel. 

Klachtenservice

Klachten melden kan digitaal en telefonisch. Kijk voor meer informatie. 

Milieunieuwsbrief

Met de digitiale milieunieuwsbrief informeren wij de omgeving over de manier waaop de bedrijfspocessen merkbaar kunnen zijn. Abonneer u hier op deze milieunieuwsbrief.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2019

Volg ons