Overlast

Een wereld zonder staal is ondenkbaar. Tata Steel maakt staal vlakbij de bewoonde omgeving. En daarmee is Tata Steel een buurman. Een buur met ambitie en duurzaamheid in het hart van zijn strategie. Verantwoord staal maken is alleen mogelijk vanuit een gezonde balans tussen belangen van mens, milieu, omgeving en het bedrijf. Tata Steel betreurt het dat inwoners van de IJmond overlast ondervinden van de bedrijfsactiviteiten.

Vanaf 2019 tot aan 2030 nemen wij meer dan 25 maatregelen om de voornaamste bronnen van overlast voor de omgeving aan te pakken. Ons doel is om de overlast door stof, geluid, geur en licht in de komende jaren drastisch te verminderen. Dit doen wij met de Roadmap 2030; een allesomvattend plan waarin de directe omgeving het uitgangspunt is.

Overlast melden

We nemen de zorgen van de omgeving serieus en ondernemen verschillende activiteiten om bronnen van overlast te verminderen. Ondervindt u overlast door de processen van Tata Steel in IJmuiden? Dan kunt u dit aan ons melden door gebruik te maken van het online meldformulier.

Roadmap 2030

Lees meer >

Stof

 

Lees meer >

Geluid

Lees meer >

Licht

Lees meer >

Zicht

Lees meer >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2019

Volg ons