Overlast

Verantwoord staal maken. Dat is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door onze plek in de samenleving. Wij zijn ons ervan bewust dat onze activiteiten impact hebben op de omgeving en begrijpen de zorgen van omwonenden. Met de Roadmap Plus gaan wij versneld op weg naar een betere leefomgeving.

Dit doen wij via een allesomvattend plan waarin de directe omgeving het uitgangspunt is: de Roadmap Plus. Door dit complete pakket aan maatregelen verwachten we in twee jaar de emissie van geur, stof en geluid door Tata Steel te verminderen. 

Meer weten over de versnelde maatregelen uit de Roadmap Plus? In de Brochure Roadmap Plus leest u meer over hoe wij de overlast gaan verminderen en hoe wij de voortgang van de maatregelen zullen meten en communiceren. Daarnaast vindt een overzicht van alle maatregelen via onze overzichtskaart

Overlast melden

Ondervindt u overlast door de processen van Tata Steel in IJmuiden? Dan kunt u dit aan ons melden door gebruik te maken van het online meldformulier.

Informatieloket

Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het informatieloket ‘Tata Steel in de Buurt’ in de Zwaanstraat in Wijk aan Zee. Hier kunt u vragen stellen en informatie verkrijgen over de omgevingsmaatregelen die Tata Steel onderneemt om overlast in de omgeving te verminderen. 

Het informatieloket ‘Tata Steel in de Buurt’ in Wijk aan Zee is in navolging van de landelijke coronarichtlijnen weer geopend. U kunt ons ook bereiken via omgevingsklachten@tatasteeleurope.com  

Openingstijden: 

  • Maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 – 16.00 uur 

  • Iedere vierde donderdag van de maand van 18.00 – 20.00 uur ( tot nader order nog uitgesteld )

  • Iedere tweede zaterdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur ( tot nader order nog uitgesteld )
     

Hieronder vindt u meer informatie over de maatregelen tegen overlast.

 

Meer weten over de versnelde maatregelen uit de Roadmap Plus? In deze brochure leest u meer over hoe wij de overlast gaan verminderen en hoe wij de voortgang van de maatregelen zullen meten en communiceren.  

Roadmap Plus

Lees meer >

Stof

 

Lees meer >

Geluid

Lees meer >

Biodiversiteit & overig

Lees meer >

Zicht

Lees meer >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2021

Volg ons