#Staalkanjers

20-04-2020

In deze moeilijke tijden verantwoord staal maken, volgens de maatregelen en richtlijnen van de overheid. De mensen én firmamensen van Tata Steel doen het.

In deze omstandigheden komt het aan op de gedrevenheid, saamhorigheid en flexibiliteit van onze mensen om ervoor te zorgen dat op de verschillende werkplekken de passende maatregelen genomen worden die nodig zijn om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er wordt maximaal thuisgewerkt en de ploegbezetting in de fabrieken is geminimaliseerd, waarbij de zorg voor procesveiligheid en milieu gegarandeerd blijft.

#Staalkanjers HTD

Onderstaand filmpje toont hoe onze medewerkers van de Technische Dienst (HTD) zoveel mogelijk hun werk blijven doen op 1,5 meter. Waar dit niet gewaarborgd kan worden, werken zij met P3 maskers of airstreamhelmen.

We zijn trots op onze mensen. Bedankt Staalkanjers. Jullie kracht is de kracht van ons bedrijf!

 

 

#Staalkanjers Warmbandwalserij

Onderstaand filmpje toont hoe onze medewerkers tijdens de stilstand van de Warmbandwalserij verantwoord onderhoud uitvoeren. 

#Staalkanjers Staalfabriek 

Onderstaand filmpje toont hoe de teamleden van de Staalfabriek altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden bij de Continue Gietmachine.

#Staalkanjers Koudbandwalserij

Onderstaand filmpje toont hoe de teamleden van de Koudwalserij altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden bij de inpaklijn.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2023

Volg ons