Publicaties

Tata Steel is voortdurend in beweging. Het staalbedrijf vindt het belangrijk om een goede buur te zijn door u onder andere goed te informeren. Daarom wordt regelmatig de digitale nieuwsbrief RondomStaal verstuurd. Klik hier om u aan te melden voor de digitale nieuwsbrief RondomStaal.

Daarnaast informeren wij onze omgeving regelmatig over gepland onderhoud aan onze installaties of geven wij een toelichting op ontstane hinder via de Milieunieuwsbrief. Klik hier om u aan te melden voor de Milieunieuwsbrief.

Hieronder treft u een overzicht van de laatst verschenen publicaties:

 

 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2021

Volg ons

Gepland onderhoud aan diverse installaties

Vanaf zondagavond 5 december tot en met vrijdag 10 december voeren we geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse installaties aan de zuidkant van het bedrijf.

Om dit onderhoud veilig uit te voeren, zullen we gedurende deze periode het productieproces van een groot aantal fabrieken tot stilstand brengen. Na uitvoering van het onderhoud, herstarten we de productieprocessen. 

In deze periode van stilstand en heropstart kunt u mogelijk fakkels of kortdurende geluiden waarnemen. Bij de opstart van een fabriek kunt u mogelijk kortstondig een rookpluim waarnemen. Uiteraard houden wij bij de uitvoering van de diverse werkzaamheden zoveel als mogelijk rekening met de omgeving om mogelijke overlast tot het minimum te beperken. De werkzaamheden zijn gemeld bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.