27
mei
2019
|
21:22
Europe/Amsterdam

Presentatie Roadmap 2030: aanpak overlast

Samenvatting

Tata Steel lanceert op 6 juni een meerjarenplan tegen alle vormen van overlast; de Roadmap 2030. Bent u omwonende en wilt u weten wat wij (gaan) doen tegen overlast door stof, geur, geluid en licht? Dan nodigen wij u graag uit voor de presentatie van dit plan. U bent welkom om op donderdagavond 6 juni, in de Moriaan in Wijk aan Zee, de Roadmap 2030 in ontvangst te nemen.

Onderdeel van dit integrale plan, is de investering in de nieuwe fabriekshal tegen grafietoverlast. Onlangs is samen met omwonenden en vertegenwoordigers van de overheid de eerste schep in de grond gestoken als symbolische start van de bouw van deze fabriekshal. Een belangrijke mijlpaal in de aanpak tegen overlast, maar Roadmap 2030 gaat verder. Het plan zet in op een toekomst waar wij samen, Tata Steel en de omgeving, naast elkaar kunnen leven en werken. Tijdens de bijeenkomst,  is er gelegenheid om vragen te stellen.

Programma aangepast

Naar aanleiding van de publicatie van het RIVM-rapport ‘Inschatting gezondheidsrisico’s grafietregen Wijk aan Zee’, geeft Tata Steel het RIVM en de provincie Noord-Holland gelegenheid om een toelichting op het rapport te geven en vragen daarover te beantwoorden.

Als dit deel is afgesloten, volgt het oorspronkelijke programma met presentatie van het plan van Tata Steel tegen overlast in de omgeving.

Daarom is het programma voor donderdagavond als volgt aangepast:

19.30 uur:       Inloop met koffie 

20.00 uur:       Opening

20.05 uur:       Toelichting op rapport RIVM ‘Inschatting gezondheidsrisico’s grafietregen Wijk aan Zee’ door RIVM en provincie.

20.15 uur:       Vragen aan RIVM en provincie

20.40 uur:       [Kort intermezzo] 

20.45 uur:       Presentatie Roadmap 2030 door Tata Steel

21.15 uur:       Vragen aan Tata Steel                     

21.45 uur:       Overhandiging Roadmap 2030 aan de Dorpsraad Wijk aan Zee.

21.50 uur:       Afsluiting

U kunt zich aanmelden voor deze avond via www.tatasteelevents.com/roadmap2030.