Duurzaamheidsrapporten

Van lichtgewicht auto’s tot duurzaam verpakkingsmateriaal: staal is een essentieel onderdeel van de moderne samenleving. Staal is eindeloos recyclebaar en levert een belangrijke bijdrage aan het bouwen van de duurzame en dynamische maatschappij van morgen.

 Jaarlijks rapporten wij over onze duurzaamheidsactiviteiten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende jaaredities. 

 

 

 

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2021

Volg ons

Gepland onderhoud aan diverse installaties

Vanaf zondagavond 5 december tot en met vrijdag 10 december voeren we geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse installaties aan de zuidkant van het bedrijf.

Om dit onderhoud veilig uit te voeren, zullen we gedurende deze periode het productieproces van een groot aantal fabrieken tot stilstand brengen. Na uitvoering van het onderhoud, herstarten we de productieprocessen. 

In deze periode van stilstand en heropstart kunt u mogelijk fakkels of kortdurende geluiden waarnemen. Bij de opstart van een fabriek kunt u mogelijk kortstondig een rookpluim waarnemen. Uiteraard houden wij bij de uitvoering van de diverse werkzaamheden zoveel als mogelijk rekening met de omgeving om mogelijke overlast tot het minimum te beperken. De werkzaamheden zijn gemeld bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.