Bezoek Tata Steel

Het terrein van Tata Steel is zo groot als de stad Bussum en het terrein ligt verspreid over drie gemeenten. Achter de poorten van ons bedrijf gebeurt veel: grondstoffen komen aan per schip en worden na verschillende processtappen afgevoerd als rollen staal die per spoor, binnenvaartschip, zeeschip of vrachtwagen naar onze klanten gaan. Uiteindelijk komt ons staal, een duurzaam product dat oneindig recyclebaar is, terecht bij u als consument. Staal, in welke vorm ook, is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of we nu eten, reizen, werken of recreëren; staal speelt een rol bij alles wat we doen

We merken dat veel van onze buren graag willen weten wat er allemaal gebeurt achter de poorten. Het terrein van Tata Steel in IJmuiden laat, in verband met veiligheid, geen privébezoek toe. Wel worden er regelmatig burentours georganiseerd en is mogelijk om u aan te melden voor een rit met onze stoomtrein van de vereniging Hoogovens Stoom IJmuiden.

Burentours

Bij Tata Steel stellen we een goede relatie met onze buren op prijs. Regelmatig worden er daarom tours over het terrein van Tata Steel georganieerd voor de omwonenden. Wanneer de data bekend zijn van de eerst volgende burentours dan zullen deze op hier worden vermeldt.

Online bedrijfsbezoek 
Nieuwsgierig naar ons proces van staal maken? Helaas is het door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk om een bezoek te brengen aan het terrein van Tata Steel. Echter er worden wel regelmatig online bedrijfsbezoeken aangeboden via een online teamsmeeting van onze 2D app.

Bezoek Tata Steel via een online tour op:
16 of 18 december 2020

U kunt zich voor deze online bedrijfsbezoeken inschrijven via https://www.tatasteelevents.com/nl/burentour

Hoogovens Stoom IJmuiden -Stoomtreinrit

Deze vereniging van 60 enthousiaste werkers houdt de historische stoomtrein in actie. Een aantal zondagen per jaar rijdt de trein over het terrein van Tata Steel en kunt u onder het genot van een hapje en drankje van het uitzicht genieten. Meer informatie treft u op: Hoogovens Stoom IJmuiden.

Hoogovens Museum

Een bezoek aan ons prachtige Hoogovens Museum behoort ook tot de opties. Het Hoogoven Museum is de plek waar ons industrieel erfgoed is gewaarborgd met bijzondere en historische objecten, documenten, foto- en filmmateriaal. Het museum is gevestigd in een van de historische waslokalen en de oude buizengieterij, gelegen net buiten het bedrijfsterrein achter het congres centrum van Tata Steel. Voor meer informatie en openingstijden, kijk op: Hoogoven Museum.

Deel of mail

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2019

Volg ons