Bewonerspanel Wijk aan Zee

08-01-2020

Afgelopen mei 2019 deed Tata Steel een peiling onder de bewoners van Wijk aan Zee om meer inzicht te krijgen in de ervaren overlast. Ook vroegen we naar de informatiebehoefte van de omgeving Wijk aan Zee. Met uw antwoorden op de vragen hebben we stappen gezet om zowel de ervaren overlast als informatievoorziening te verbeteren. Mocht u meer willen weten over de maatregelen die Tata Steel neemt, dan verwijzen we u graag naar de Roadmap 2030

In deze peiling vroegen we ook naar de interesse van bewoners uit Wijk aan Zee om mee te doen aan een online bewonerspanel, zodat Tata Steel de ervaringen goed in kaart kan brengen. Daar heeft een groep bewoners positief op gereageerd. Per 2020 zal deze groep meedoen aan het online bewonerspanel dat bestaat uit een maandelijkse vragenlijst. 

Het bewonerspanel moet als een belangrijke aanvulling op de bestaande communicatiekanalen dienen, zodat bewoners op een gemakkelijke manier ervaringen en eventuele feedback met ons kunnen delen. Op die manier kunnen wij nog beter aan de slag met het reduceren van overlast voor de omgeving. We streven ernaar om na zes en na twaalf maanden een update te geven met mogelijke vervolgstappen naar aanleiding van de feedback en de ingevulde vragen binnen het bewonerspanel.

Interesse om mee te doen? Stuur een e-mail naar bewonerspanel@tatasteeleurope.com onder vermelding van uw voor- en achternaam, adres, leeftijd en telefoonnummer (optioneel).

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2019

Volg ons