Bewonerspanel Wijk aan Zee

Tata Steel is een online bewonerspanel gestart om de ervaren overlast in Wijk aan Zee zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen. Het bewonerspanel bestaat uit inwoners uit Wijk aan Zee die maandelijks digitaal een vragenlijst invullen over hun ervaring.

Het bewonerspanel dient als een belangrijke aanvulling op de bestaande communicatiekanalen, zodat bewoners op een gemakkelijke manier ervaringen en eventuele feedback met ons kunnen delen. Op die manier kunnen wij nog beter aan de slag met het reduceren van overlast voor de omgeving. 

Interesse om mee te doen? Stuur een e-mail naar bewonerspanel@tatasteeleurope.com onder vermelding van uw voor- en achternaam, adres, leeftijd en telefoonnummer (optioneel).

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Privacyverklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2021

Volg ons

Gepland onderhoud aan diverse installaties

Vanaf zondagavond 5 december tot en met vrijdag 10 december voeren we geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse installaties aan de zuidkant van het bedrijf.

Om dit onderhoud veilig uit te voeren, zullen we gedurende deze periode het productieproces van een groot aantal fabrieken tot stilstand brengen. Na uitvoering van het onderhoud, herstarten we de productieprocessen. 

In deze periode van stilstand en heropstart kunt u mogelijk fakkels of kortdurende geluiden waarnemen. Bij de opstart van een fabriek kunt u mogelijk kortstondig een rookpluim waarnemen. Uiteraard houden wij bij de uitvoering van de diverse werkzaamheden zoveel als mogelijk rekening met de omgeving om mogelijke overlast tot het minimum te beperken. De werkzaamheden zijn gemeld bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.